Lucrăm pe echipamente profesionale, puse în slujba ta!

Știm cât de important este timpul pentru tine, așa că suntem capabili să-ți oferim oricând cea mai bună soluție de promovare pentru afacerea ta, în timpul cel mai scurt! Asta pentru că nu am făcut niciun fel de compromisuri. Am achiziționat cele mai moderne și mai performante echipamente IT, totul pentru a fluidiza și optimiza procesul de dezvoltare și testare a site-urilor pe care le construim.

Echipamentele noastre

Apple iMac 27''

Apple iMac 27''

Hardware

Folosim un computer desktop performant, atât pentru programare, cât și pentru activitățile de editare grafică. Cu un ecran de dimensiuni generoase, procesor cu 4 nuclee, 32 GB de memorie RAM, stocare ultra-rapidă pe suport SSD, adaptor grafic puternic, computerul nostru iMac face față fără niciun fel de probleme oricărei activități IT.

Apple MacBook Pro 15

Apple MacBook Pro 15

Hardware

Adeseori lucrăm și pe acest computer portabil cu performanțe de dektop. Mai ales atunci când suntem în deplasare. Procesorul Intel cu 4 nuclee, memoria RAM de 16 GB, stocarea pe SSD cât și adaptorul video puternic ne ajută să rezolvăm o mulțime de sarcini, de la programare, până la editare grafică, mulțumită acumulatorului generos.

Apple iPad Air 2

Apple iPad Air 2

Hardware

Cea mai puternică și mai subțire tabletă ne ajută să testăm site-urile responsive pe care le construim, cât și să arătăm clienților rezultatele muncii noastre. Având un procesor cu 3 nuclee pe 64 biți, memorie internă de 64 GB, un ecran foarte luminos și un acumulator de invidiat, iPad-ul Air 2 este un instrument de nelipsit în fiecare zi.

Apple iPhone 5S, 6, 6S Plus

Apple iPhone 5S, 6, 6S Plus

Hardware

Pentru noi, telefonul inteligent (smartphone) reprezintă nu doar un mijloc de comunicare, ci mai ales un ajutor de neprețuit în procesul de testare a site-urilor marca Responsiv.RO. Pentru a ne asigura că funcționează perfect, fiecare website construit de noi trece printr-un proces amănunțit de verificare pe 3 dispozitive iPhone cu ecrane de dimensiuni și rezoluții diferite: 5S, 6 și 6S Plus.

Wacom Intuos Pro

Wacom Intuos Pro

Hardware

Un designer IT fără o tabletă grafică e ca un pictor fără pensulă și fără pânză. Încorporând o mulțime de inovații tehnice, cum ar fi suportul multitouch (multi-tactil), 2048 de nivele de sensibilitate la apăsarea cu stylus-ul, recunoașterea unghiului de aplecare, sau conectarea prin Wi-Fi (fără fir) la computer, această minune tehnică de la Wacom ne permite să dăm frâu liber creativității.

Canon EOS 600D

Canon EOS 600D

Hardware

Talentul colegului nostru fotograf este pus în valoare cu ajutorul unei camere performante DSLR (digital SLR) Canon EOS 600D, precum și a mai multor obiective EF (Electro-Focus, focalizare automată) produse de către prestigioasa companie Canon. Senzorul CMOS de 18 Megapixeli al acestei camere este capabil să captureze orice scenă în detalii impresionante.

Sisteme de operare și aplicații pe care le folosim

Apple MacOS X 10.11

Apple MacOS X 10.11

Software

Cel mai avansat sistem de operare din lume, MacOS X El Capitan, ne ajută în fiecare zi să creăm lucruri extraordinare pentru clienții noștri. Puterea sa, simplitatea, frumusețea, dar mai ales integrarea perfectă cu toate dispozitivele noastre mobile (iPad, iPhone) au făcut din MacOS X alegerea perfectă pentru misiunea noastră.

MAMP PRO 3.4

MAMP PRO 3.4

Software

MAMP este o colecție de aplicații fără de care dezvoltarea site-urilor pe un server local ar fi cu mult mai dificilă. Mulțumită aplicației MAMP PRO, echipa Responsiv.RO beneficiază de funcții avansate cum ar fi generarea dinamică a imaginilor, server virtual, multiple versiuni PHP, DNS dinamic, Postfix și multe altele.

JetBRAINS PhpStorm 10

JetBRAINS PhpStorm 10

Software

Folosim intensiv PhpStorm, un mediu de dezvoltare integrat (IDE) PHP, pentru dezvoltarea site-urilor responsive pe care le construim. Am ales acest IDE pentru beneficiile pe care ni le oferă: editor inteligent și analiză a calității codului, integrarea cu sisteme de control al versiunii (VCS), editor pentru limbaje front-end (HTML/CSS/JavaScript).

Adobe Photoshop CC

Adobe Photoshop CC

Software

La 25 de ani de la prima sa versiune, Photoshop a devenit standardul de facto al editării profesionale de imagini, așadar noi l-am ales ca aplicație principală în fluxul nostru creativ. Întrucât Photoshop beneficiază de suport nativ pentru tablete grafice, integrarea sa cu tableta noastră Wacom a fost un pas logic de urmat.

Adobe Illustrator CC

Adobe Illustrator CC

Software

O unealtă de înaltă precizie pentru orice grafician IT, Illustrator CC ajută designerul echipei Responsiv.RO să creeze elemente grafice vectoriale complexe, destinate atât mediului online, cât și tiparului. Integrarea sa inteligentă cu tableta noastră Wacom Intuos Pro este un adevărat beneficiu de care ne bucurăm zi de zi.

Adobe Lightroom CC

Adobe Lightroom CC

Software

Expertul fotograf al echipei Responsiv.RO folosește Lightroom pentru procesarea grafică (retușarea) și organizarea fotografiilor. Principalul beneficiu al acestei aplicații este că modificarea fotografiilor este non-destructivă, adică acestea pot fi retușate ulterior oricând este nevoie, pornind chiar de la versiunea originală.