Reinventăm WEB-ul

Alături de tine!

 

Construim site-uri responsive

Adică optimizate pentru orice ecran

 

Vrei și tu un site responsiv?

Te afli exact unde trebuie!

1
1

Totul începe cu un clic

Vei fi la un clic distanță, oriunde pe glob
Vom moderniza imaginea afacerii tale

 Vezi lucrări ►

Optimizăm mediul online

Construim site-uri pe care clienții le adoră
Avem soluții unde alții văd obstacole

 Vezi cum lucrăm ►

Ce vom face pentru tine

Vrei și tu un website responsiv?
Te afli exact unde trebuie!

 Contactează-ne ►

Dezvoltăm soluții interactive

Suntem o echipă tânără de profesioniști care au pus bazele Responsiv.RO din dorința de a introduce o notă de prospețime în peisajul online actual. Scopul nostru este să promovăm schimbarea în mediul virtual, construind aplicații online și website-uri responsive pentru o gamă cât mai diversificată de clienți.

Dedicați misiunii noastre

Și cum misiunea noastră nu e deloc ușoară, venim cu un bogat bagaj de aptitudini pe care le punem în slujba clienților noștri. E lucru știut că nicio meserie nu poate fi practicată fără uneltele specifice, așa că am investit masiv în tehnologie, atât hardware, cât și software, pentru a ne pune în valoare talentul și cunoștințele.

Obsesia pentru perfecțiune

Zecile de clienți mulțumiți, recunoașterea pe plan local, național, cât și internațional, sunt dovada calității lucrului făcut cu simț de răspundere. Experiența pe care am acumulat-o începând cu anul 2003, atenția la detalii, cât și perfecționarea continuă ne-au permis să venim întotdeauna în întâmpinarea nevoilor clienților noștri. Am preferat să evităm producția în masă în favoarea calității.

SUNTEM FERICIȚI DOAR ATUNCI CÂND CLIENȚII NOȘTRI SUNT FERICIȚI!

Munca echipei Responsiv la proiectele mele web a fost de-a dreptul uimitoare! De 10 ani de când am lansat câteva afaceri online, nu am reușit să găsesc o echipă mai bună care să se ocupe de dezvoltarea acestora. Mulțumesc!

Sean Larsgard, CEO, DOP Analyticswww.dopanalytics.com

Stilul de lucru al acestei echipe este incomparabil. Echipa e o forță creativă când trebuie să facă lucrurile să arate bine, se încadrează în timpul alocat, iar rezultatele sunt remarcabile. Proiectul a fost finalizat doar atunci când am fost nu mulțumită, ci de-a dreptul încântată!

muzician Jamie-Sue Seal, fondatorwww.smokinsleddogrecords.com

Profesioniștii de la Responsiv.RO lucrează repede și eficient. Au răspuns întotdeauna prompt la cerințele mele pe tot parcursul lucrării, astfel încât site-urile pe care mi le-au construit arată și funcționează întocmai cum mi-am dorit.

ec. Cătălin Țarin, managerwww.brutariamac.ro

Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu echipa Responsiv.RO. Instituția pe care eu o conduc este mult mai cunoscută astăzi datorită site-ului responsiv creat de ei.

ing. Mircea Diaconiță, directorwww.scatec.ro

Aduc mulțumiri echipei Responsiv.RO pentru amabilitatea de a mă instrui. Acum e simplu să administrez site-ul restaurantului meu. Nici nu-mi imaginam cât de ușor și intuitiv poate fi acest lucru.

chef Tito Lusci, managerwww.pizzeriailcastellotecuci.ro

Am ales echipa Responsiv.RO pentru a-mi dezvolta un website conform cu cele mai noi standarde web. Dacă aveți nevoie de un site care să arate bine pe orice dispozitiv, apelați cu încredere la ei!

ing. Silviu Forda, managerwww.forsaconstruct.ro

În ziua de azi, un website nu este doar un trend, este însăși cartea de vizită în mediul online a oricărei instituții sau afaceri. Mulțumiri echipei Responsiv.RO pentru site-ul Casei de Cultură!

prof. Mircea Călianu, directorwww.culturatecuci.ro

Gama largă de servicii oferite, creativitatea și profesionalismul sunt doar câteva din motivele pentru care am ales echipa Responsiv.RO. În urma colaborării, rezultatul a fost minunat și pe măsura așteptărilor noastre. Mulțumim pentru interesul acordat dorințelor noastre!

ec. Sorin Bîrzu, managerwww.contabiltecuci.ro

AM LUCRAT ȘI PENTRU

Servicii Responsiv.RO / Toate Serviciile

Servicii creare website

De | Servicii | Nu există comentarii

Website-ul reprezintă cartea de vizită a afacerii tale în mediul virtual.

Servicii creare siglă

De | Servicii | Nu există comentarii

Sigla este o componentă importantă a identității vizuale a firmei tale.

Servicii creare carte de vizită

De | Servicii | Nu există comentarii

O carte de vizită bine realizată te va scoate întotdeauna în evidență

Servicii creare pliant

De | Servicii | Nu există comentarii

Un pliant de impact te va ajuta să-ți promovezi afacerea sau produsele, el va transmite un mesaj pozitiv și proactiv.